L’allotjament rural

L’allotjament rural forma part de la construcció de Mas Tuets, on també s’hi troba, però separat, el nostre habitatge. És per això que us podem facilitar tota mena d’ajuda i informació mentre vosaltres us allotgeu a la masoveria.

L’accés a la casa rural es fa a través d’un pati, que esdevé un indret ideal per estar a recer del fred durant l’hivern. Però també és un racó deliciós i encantador per sopar-hi les nits d’estiu.

A la planta baixa, hi trobareu un distribuïdor, que dóna accés a la cuina menjador, amb una llar de foc sempre a punt perquè en pugueu gaudir. També, des del menjador, es pot accedir a una sortida, equipada amb barbacoa. Els nostres clients gaudeixen molt d’aquest espai, on preparen la carn a la brasa i els arrossos, entre altres plats.

A més, a la planta baixa hi ha un bany equipat amb dutxa i rentadora.

A la primera planta, hi trobareu tres habitacions equipades i confortables; dues d’elles són dobles i l’altra té capacitat per a tres persones. També hi ha un bany amb dutxa, i la sala del primer pis sempre es pot utilitzar per complementar l’oferta de places d’allotjament.